sunnuntai 9. marraskuuta 2014

tämmöst tää maailman pito on.

 Elikkäs tällaista viimeviikkoon, räntä, vesi ja lumisateen ohessa tehtyä.
Kaikki muotit on siis nyt saatu kentälle ja seuraavaksi vuorossa sitten korkojen mittaus ja yleisesti muutenki mittausta että jokainen muotti on kohdallaan. tämän jälkeen kun muotit on paikoillaan ja koroissaan, sidotaan ne ylemmässä kuvassa näkyvän fordson dextan koppurissa olevilla n.60 cm pitkillä kepeillä maahan etteivät karkaa sitten valun aikana.
Ja vaikka tuo ylemmän kuvan majorin nokalle asennetun sirkelin ominaisuudet ihan kaikkia eu:n direktiivejä täytäkkään niin pyydän-
muistuttaa että sitä käytettiin vain vapaa- ajalla.
 Viikkoon tietenkin sisältyy aina jotain muutakin pientä kun pelkkiä keppejä ja muotteja, esimerkiksi vinkkinä autoilijoille jotka varmaan aika moni vaihtavat talvirenkaita tällä viikolla.
Etukuormaaja traktorilla säästää kaksi tunkin nostokertaa kun ottaa nyykkärillä suoraa vetokoukusta kiinni ja nostaa metrin ilmaa nii on pikkusen ergonomisempi työasento, tai vaihtoehtoisesti jos ei nyykkaria omista eikä omista naapurikaan niin perus toyota corollan tunkilla nostaa etupäästä nostettuna puoli autoa kerralla ilmaan ja taas säästettiin kaksi nosto- kertaa. niin kuin sanottu, Lihava saa olla muttei tyhmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti